Sista kvalitetspassen innan tävling!

Så skönt att kunna sova ut och inte behöva vakna av väckarklockan varje morgon! Har sovit nästan 10 timmar per natt men nu känns det som att jag kommit i kapp med sömnen. Ett säkert tecken är när jag börjar vakna innan 6:30 utan väckarklocka igen.

Kör mina sista kvalitetspass innan vila och avresa mot Köpenhamn. Tisdag blev det 11 km löpning i 5:05 tempo. Eftermiddagen gick åt till att fixa hemma med diverse projekt. Tiden tycks aldrig räcka till. Hann i alla fall ge cykeln en rejäl rengöring inkl kedjan. Har tidigare inte varit den som retat mig vansinning på skogssniglar (de har hållt sig borta från min trädgård än så länge som tur är) men i år har jag fått nog. De sätter sig överallt på cykeln när man är ute. Vartenda litet skrymsle och vrå under hjulen, wirar och annat är fullt av äckligt snigelslem! Det är först nu jag insett hur vidrigt det luktar också – BLÄ!!

Igår körde jag 3800 m simning distans i bassängen (behövde se att jag faktiskt kan simma den distansen utan paus) och idag ett rejält brickpass på 7 mil cykel och 15 km löpning. Körde i ett lugnt tempo för att komma hem med bra självförtroende och en behaglig känsla i kroppen. Fokuserade på vätske- och energiintag som funkade bra. Sista genrepet med ndra ord. Kom hem efter 4 timmar utan att vara nämnvärt trött. Fredag och lördag satsar jag på att få till ett par OW pass och på söndag ett sista löppass. Sedan lär jag få ängna resten av dagen åt att packa. Skall ju dessutom ösregna hela helgen så det passar ju fint.


IMG_0456

Foto från gårdagens simpass och dagens avslutade cykelrunda. Älskar min cykel! kommer jag inte runt på på cyklingen på IM är det iaf inte cykelns fel!

Nu blir det lunch tillsammans med en god vän och kvällen har jag tänkt ägna åt att kolla på film och läsa lite i min nya bok om kvantfysik. som vanligt snöar jag in på udda nya ämnen med jämna mellanrum..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s