Första simträningen sedan tävlingen

Idag blev det första simpasset efter tävlingen och även första passet på innesäsongen. Lite ovant att komma tillbaka till en 25 m bassäng när man börjat vänja sig vid 50 m bassäng och OW träning. Kul att träffa de andra i simgruppen igen dock! Kände mig lite trött eftersom jag fick alldeles för få timmars sömn inatt, men det var det värt med tanke på hur trevlig kvällen med 3CT var igår! Får bli en tidig kväll idag istället.

Som sagt, målen inför nästa år är stora. Hoppas på att köra Göteborgsvarvet sub 1:45, Stockholm maraton sub 4 timmar, halv ironman på omkring 5:30-5:45 och IM Köpenhamn åtminstone sub 12 och helst sub 11:30. Ambitiöst? JA! möjligt -absolut med rätt träning och upplägg. Sedan tror jag starkt påa tt helst sätta liiite för höga mål. Inte så att de är så ouppnåeliga att man blir demotiverad, men samtidigt så tuffa att man verkligen anstränger sig till max. Ofta kan man så mycket mer än man tror om man bara ger sig sjutton på det! Det är också därför jag skaffat mig en coach för kommande säsong. Visst kan man köra själv och man lär sig ju nytt hela tiden, men det tar ju sin tid och kräver riktigt mycket energi som man annars kunnat lägga på träningen istället. Om jag någonsin skall uppnå mitt ultimativa mål gäller det att lägga energi och fokus på rätt ställe. Har ägnat åtskilliga timmar de senaste månaderna på research av olika coacher, pratat med flera personligen och även fått goda råd av klubbkamraterna. Valet föll till sist på Magnus Johansson (MJ coaching) från Falun. En superduktig kille där jag även kände att personkemin stämde. Tror att det blir toppen och längtar till att vi kör igång om någon månad!

Efter IM visade det sig också att mina föräldrar inte lyckats ta ETT ENDA bra foto under tävlingen så jag föll till föga och köpte de officiella tävlingsbilderna.. Man kör ju trots allt bara sin första IM en gång i livet så det var det värt!

20x30-IROA061920x30-IROR4123

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s